tisdag 18 oktober 2011

399:-/kg

Herre min skapare...
Jag vet inte hur han gör det men Beggie verkar ha expanderat sin charm från att bara förtrolla flickor. Igår kväll fick vi se när Beggie till och med fick Mys bror på fall. Ibland kan man nästan tro att Beggie har en superhemlig handbok som har gått i arv sedan medeltiden om hur man är en perfekt riddare. 


Det värsta i denna vackra saga är att Beggie påminner alla andra män i Sverige att hur bra man än är så är Beggie alltid snäppet bättre. Jag brukar tänka att det inte är sant och att Beggie är dålig på att sjunga... Det hjälper mig att sova om nätterna. 


I vanligt ordning tappar man tråden lite i början, men det är ju Beggie det handlar om, vem har INTE tusen funderingar kring hans dominans på köttmarknaden liksom?
Beggie 399:-/kg
Urpsrung: Sverige
Utgångsdatum: Never ever


Det vi lär oss om Beggies metoder i detta avsnitt är egentligen att vägen till en kvinnas hjärta går genom hennes närmaste. Gulla med ungen+kela med hunden=pussas med mamman. Känns som en formel som är viktigare än E=mc2


Rent spontant så känns det ju som att det ska till en naturkatastrof för att sabba det för Beggie. ALLA gillar honom för fan! Mamman, brorsan, knodden, polarna, hunden, katten, guldfisken, you name it. Men det känns lite underligt ändå, för han lyckas på något mystiskt vis undanhålla alla sina "moves" för kameran. 
Det enda vi egentligen lär oss är att alla bara gillar honom. 


Men vem fan bryr sig... Vi är bara glada att TV-Rickard - som Eskilstuna Kuriren kallar honom - fixar biffen. Jag tycker det är så vansinnigt jävla kul att kolla på ett program som jag normalt skulle vaska. 


Det känns som att Beggie har tagit ledningen nu. Nu är det snart bara att göra som du sa i förra veckans avsnitt "skita i de andra killarna och ta henne därifrån". Vi tror på dig Beggie. 


By the way, grabben. Snygga pojkbandsbilder i tidningen, I love it. 


Beggie-score denna vecka
Charm: 5 Får man hela Hjo att lägga benen i ett brett V så har man fan lyckats. Ett ord: Hjälte
Klädval: 4 Att gå så där skönt casual genom affären är jävligt skönt, jag vet. Men det är fan inte snyggt. Å andra sidan var det ju ingen tid som spenderades med My. I hennes närvaro var kläderna välvalda.
Situationshantering: 3 Som det nämns i avsnittet så är det en ganska uppenbar rookiemiss att inte köpa grejer till en sallad. Det var väl inte bara grabbar som skulle käka liksom? Kvinnor har nog ett bättre öga för helheten medans grabbarna här bara tänker "Grilla? Aa det blir väl kött dårå..."
Språkbruk: 4 Jag vet inte vilka ord som viskades i folks öron men munnen måste ju ha varit jävligt välsmord med de resultaten. Dock ingen fullpoäng - trots allt så fick ju inte vi tittare höra så mycket. 
Klichéer: 5 Fan, kan det vara första gången som munnen fungerar på Beggie? Inte en anmärkning? Eller var det bara att man helt suddar ut det ur minnet på grund av hans extraordinära insats i övrigt? 


Total Don Juan-faktor: 4,2 "Sämre än förra veckan?" kanske vissa säger. Ja inte fan såg vi Beggie pussas denna vecka! Egentligen så gör Beggie väldigt bra ifrån sig, det är bara det att nu är de bara fyra kvar, det måste presteras mer för att märkas. 


Som ett litet post scriptum vill jag också slänga in att Beggie finns att läsa om i Eskilstuna Kuriren (kanske uppenbart för den som läst ordentligt).


Hur tjusig är inte han inte när han hänger över köksdisken? 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar