måndag 3 oktober 2011

Snygg-Rickard

Det kanske känns lite tjatigt att man alltid börjar ett inlägg med att glorifiera Beggie, men å andra sidan så kanske det finns en förklaring till varför detta magnifika exemplar av Homo sapiens alltid får en välförtjänt plats i solen. Jag menar, tänk på saken. Till och med My tvingades ge sin egen tunga en reprimand efter att ha glömt prefixet "snygg" framför "Rickard". 

Snygg-Rickard... Nog fan för att Viktor har fått nån slags första plats i Mys ögon, men han har i alla fall inte fått något smeknamn. 

Det finns en annan Rickard också... Som är smart och typ...smart. Men vad spelar det för roll när Beggie är farligt söt liksom.

Uppenbarligen känner Beggie sig trygg med barn. Det är väl egentligen inte konstigare än någon av hans nuvarande vänner fast version XXS. Fan Beggie har ju hanterat 10-15 fulla grabbar utan att få panik. Imagine that!

Charm: 5 Som vanligt liksom. Farligt söt helt enkelt.
Klädval: 3 Ska man bära linne på det där viset får man ju backa upp det med antingen ett manligt barr eller kanske lite muskler. 
Situationshantering: 4 Han såg ju närmast rädd ut när det var barn som sprang vid hans fötter. Men han klarade sig fint vår lilla Beggie. 
Språkbruk: 4 Även denna gång känns det lite påklistrat. Men vem fan bryr sig, det är fågelsång i mina öron.
Klichéer: 5 Jag tror nästan att Beggie har varit hos talpedagogen och fått sig en avhyvling. Utmärkt!

Total Don Juan-faktor: 4,2 Helt jävla OK. Man kan ju inte förvänta sig en femma av nån egentligen. Förutom just Beggie kanske. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar